Skriv ut

Амбасадата на РМ во Шведска ќе одржи Конзуларен ден со службено лице од Амбасадата - на 27 февруари 2011 година од 10.00 до 15.00 во просториите на Македонското друштво “Гоце Делчев“ во Гетеборг, со адреса на Rimmaregatan 8, Hisings Backa