Skriv ut
_По повод 8-ми Септември - Денот на независноста на Македонија и 20 годишнината од осамостувањето на Р Македонија.
 
Македонското друштво „Гоце Делчев„ ќе приреди скромен
                                       КОКТЕЛ
за членовите на друштвото и посебно поканети гости.
 
Коктелот ќе се организира во четврток на 8-ми Септември со почеток во 19.00 часот во просториите на друштвото.
 
Повелете заеднички да го прославиме овој значаен јубилеј