Skriv ut
По повод 11 Октомври - ден на народното востание на Македонија,
Македонското друштво „Гоце Делчев„
ќе организира ЗАБАВА со консумација (вечера и 1 пиво =100 кр,)

Забавата ќе се одржи на 8-ми октомври, со почеток во 19.00 часот.

Вечерата ќе се набави од ресторанг

Музика по избор на ЦД

Задолжителна консумација најкасно до 1 октомврти.

Забавата е само за членовите кои што имаат резервисано (платено) консумација.