Skriv ut

По повод празникот 11 -ти Октомври - денот на востанието на македонскиот народ, Друштвото „Гоце Делчев„ во соработка со Младинскиот актив ќе организира

З А Б А В А

на 13-10-2012 г. со почеток во 19.00 часот во просториите на Друштвото, со оркестарот „Гром„ и артистот Никола Стојановски.

Цената на билетото е консумација 150 кр. (вечера и еден пијалок: ракија, сок или пиво)

Резервации на билети е задолжително