Skriv ut

Промоција на превод на македонска поезија на 27 октомври во Гетеборг

Во Градскиот музеј (Stadsmuseum) во Гетеборг на 27 октомври во 15 часот ќе се одржи промоција на поетскиот избор „Тајни ветрови“. На промоцијата, која ја организира Градската библиотека во Гетеборг, ќе присуствуваат и гости од Македонија.

Влезот ќе биде слободен!