Skriv ut

Македонското друштво „Гоце Делчев„ , по повод ОСМИ МАРТ - ДЕНОТ НА ЖЕНАТА ќе организира ЗАБАВА, во сабота на 9 март, со почеток во 19.00 часот.

Влезот со консумација за мажи е 150 кр (влез, вечера и едно пиво).

Жените се ослободени од влез, ја плаќаат само вечерата и едно пиво 100 кр.

Резервации на карти е задолжително на тел. 031/526695 и 031/574299