Skriv ut

Izlozba 2

Прво наградените во различни дисциплиниIzlozba 4

Најмладите учесници со свои креации

Izlozba 3

Ана Јохансон, претседател на Социалдемократската партија на Гетеборг ги поздрави присутните.

Modna revija

Учесниците во модната ревија