Во понеделник на 5 април ВТОР ДЕН ВЕЛИГДЕН, во просториите на Друштвото со почеток во 16.00 часот.

Влез слободен

-Лица кои што ќе носат алкохолни пијалоци од дома, не се добродојдени.