За време на годишните одмори од 8 јули до 14 август, просториите на друштвото ќе бидат затворени.

На сите оние кои што се припремаат да патуваат на одмор (некои веќе се одмараат) им посакуваме среќен пат и пријатни летни денови.

А за оние кои што планираат да останат во Гетеборг им препорачуваме да ги посетат и бодрат двете македонски екипи во фудбал кои што ќе се натпреваруваат на “Готхиакуп“

Најголемиот меѓународен светски младински турнир “Готхиакуп„ на кои што учествуваат околу 1600 екипи од 73 земји, ќе се организира од 17 до 24 јули 2011 година во Гетеборг.

Za site informacii kade i vo kolku casot se igraat natprevarite, poseteteja stranicata na www.gothiacup.se ili javete se na 0708168354  kaj Goce Grujoski.

Dobredojdeni ste i na prijatelskite natprevari sto ke se igraat vo Petok na 16 Juli kako i vo sabota na 17 Juli.