Промоција на превод на македонска поезија на 27 октомври во Гетеборг

Во Градскиот музеј (Stadsmuseum) во Гетеборг на 27 октомври во 15 часот ќе се одржи промоција на поетскиот избор „Тајни ветрови“. На промоцијата, која ја организира Градската библиотека во Гетеборг, ќе присуствуваат и гости од Македонија.

Влезот ќе биде слободен!