СООПШТЕНИЕ !!!

Просториите на Македонското друштво „Гоце Делчев„ ќе бидат затворени од 1 јули до 11 август.

На сите членови и сипатизери на друштвото им посакуваме пријатен летен одмор, исполнет со многу убави моменти а при крајот на август заедно да ја започниме новата сезона, со нова  енергија и ентузијазам.

Од 14  до 20 јули во Гетеборг ќе се одржи најголемиот светски турнир во фудбал, на кој ќе се натпреваруваат 1600 екипи од 80 земји. На годинашниот турнир ќе учестувува и ФК „Цементарница„ од Скопје, кои ќе престојуваат во просториите на нашето друштво.

trevlig sommar