По повод 11 Отомври -Денот на востанието на македонскиот народ, Македонското друштво „Гоце Делчев„ организира ДРУГАРСКА ВЕЧЕР.  Во сабота на 12 окотмври, со почеток во 19.30 часот.

Влез со конмзумација 50 кр  (закуска со пиво)

Резевации на тел 031- 52 66 95

Честит 11 ОКТОМВРИ