Ги известуваме сите членови и верници дека во недела на 27 октомври во 17.00 часот, Македонска црковна делегација на чело со Архиепскопот Г.Г. СТЕФАН и Митрополитот ПИМЕН, ќе го посетат Македонското друштво „Гоце Делчев„ –Гетеборг. Добро сте дојдени !