Со песнички, луцеркатер и глег ќе го прославиме шведскиот традиционален празник ЛУЦИА.

Во сабота на 14 декември, со почеток во 16:00 часот.

Истиот ден после 18:00 часот, Управниот одбор ќе припреми БОЖИЌНА ТРПЕЗА.

Добро сте дојдени !!!

Lucia 1