Македонското друштво „Гоце Делчев„ ќе организира заеднички дочек на Новата година, во просториите на Друштвото. Гостите ќе ги забавува оркестарот Тип Топ и пеачот Таше Каранфиловски од Македонија.   Цената на влезницата со конзумација е 350 кр.

Резервации на карти на тел. 0704-833 338  Крсте