ДЕН НА ДРУШТВОТО

Македонското друштво „Гоце Делчев„ ги поканува членовите на традиционаланата манифестација Ден на друштвото (Föreningsdag) во среда 1 мај 2019 година со почеток во 12.00 часот.

На програмата: дружење, игри, интерни натпревари и заеднички ручек.

Ве очекуваме