Управниот одбор на

Македонското друштво „Гоце Делчев„

Ве поканува да учествувате на

РЕДОВНОТО ГОДИШНО СОБРАНИЕ

на Македонското друштво „Гоце Делчев„

што ќе се одржи

во недела на 29 јануари 2023 година

со почеток во 13.00 часот

во просториите на Друштвото

 

Во интерес на друштвото потребни се нови членови во Управниот одбор, кои ќе бидат подготвени да одвојат по два-три часови неделно

Доколку имате предлог за некое лице за кое што сметате би било соодветно за работа во раководството на друштвото, ве молиме вашиот предлог да го доставите до Кандидационата комисија или во Inbox

PDF: PREDLOG Statut 2023