Женскиот актив при Македонското друштво „Гоце Делчев„ -Гетеборг ве поканува на

СРЕДБА НА ЖЕНИТЕ

во сабота на 11 ноември 2023 год.
со почеток во 19.00 часот
во просториите на друштвото Rimmaregatan 8
Влез 200 кр
Во цената влегува, македонско буфе, кафе и колаче.
Резервации на билети најдоцна до 04.11.23
на телефон 079-3536740 -Наде.
Добро сте дојдени