СЕ ГЛЕДАМЕ ВО АВГУСТ

Голема благодарност на сите вас кои што дадовте свој придонес и подршка за реализација на пролетниот дел од планираните дејности на Друштвото „Гоце Делчев„

Ви посакуваме прекрасни летни одмори исполнети со сите ваши очекувања.

Се гледаме повторно при крајот на месец август.