Foto: Sportlov V7

Godisno s

Годишен изборен состанок на Пензионерската секција,

во четврток на 23-01-2014 г. со почеток во 15:00 часот

во просториите на друштвото, со вечера по цена од 65 кр.

Задолжително пријавување кај Димче Митровски

на тел 031-528243, најдоцна до 19-01.

Традиционалната прослава за Стара Нова Година со Василичарското паре ќе се организира во понеделник на 13 јануари со почеток во 18:00 часот во просториите на друштвото.

Домаќин на годинашната прослава е Живко Костовски.

Влез слободен

Srekna nova godina 2014

ГОДИШЕН ИЗБОРЕН СОСТАНОК на женскиот актив

во недела на 15/12/2013 г. со почеток во 15:00 час.

Новоизбраното Раководство на Женскиот актив за 2014 год.

Zeni