Деновиве Друштвото Гоце Делчев ја доби следната Благодарница:

„Црвен крст на Реублика Македонија доделува БЛАГОДАРНИЦА на Македонското друштво Гоце Делчев, за подршката на обезбедување донација намената за помош на насраданото население од поплавените подрачја во Р Македонија„

Den na drustvoto 15

Изложба на месени специјалитети на 18 април 2015 год.

Притисни тука.

Bakelse_2015.pdf

IZLOZBA 2015

8 mart 2015

Dokolku postoi interes za pomali deca mozi da se formira druga grupa.

Folklor za deca