Женскиот актив ве поканува на натпревар во кулинарство.

Сабота 22 април 2017 год. со почеток во 16.00 часот.

За пооширо кликнете испод.

Bakelsedag_n.jpg

Организиран дочек на Новата Година во просториите на Друштвото „Гоце Делчев„ со ЕЛИТА Бенд од Битола.

Со конзумација 350 кр (за нечленови 400 кр)

Резервации на карти надоцна до 25.12.2016

Кликнете и погледајте тука

Nova_2017_godina.pdf

Средба на жените 12-11-2016

Kvinoträff_2016.pdf

Osmi septemvri 16

ИЗЛОЖБА И МОДНА РЕВИЈА

Недела 20 март 2016

Izlozba_2016.pdf

Modevisning_2016.pdf

Осмомартовска ИГРАНКА

Сабота 12 март 2016 г.

Igranka_Osmi_mart.pdf